Ju duhet Ndihme?

Po kerkoni per nje shtepi dhe nuk e gjeni , keni humbur shume kohe duke kerkuar? Ne ju ofrojme zgjidhje, na kontakto tani.

Kontakto

Adresa: Rruga “Asim Vokshi”, përballë Harry Fultz.

Nr.Kontakti: +35542255508

E-mail: info@droniagjensi.al