Negocimi është biznes i ndërlikuar

Negocimi është biznes i ndërlikuar

Shumë njerëz nuk e pëlqejnë idenë e një marrëveshjeje të pasurive të patundshme nëpërmjet një agjenti dhe mendojnë se negociatat e drejtpërdrejta midis blerësve dhe shitësve janë më transparente dhe u mundëson palëve që të kujdesen më mirë interesat e tyre më të mira. Kjo ndoshta është e vërtetë – duke supozuar që blerësi dhe […]

“Pse duhet të punësoj një agjent të pasurive të paluajtshme”

“Pse duhet të punësoj një agjent të pasurive të paluajtshme”

Me kaq shumë informacione të gatshme online në dispozicion, gjithkush mund të pyes: “Pse duhet të punësoj një agjent të pasurive të paluajtshme”, “Unë mund ta shes vetë pronën time…” Blerja ose shitja e një shtëpie është një iniciativë e madhe financiare dhe emocionale. Për këtë ju duhet të merrni në konsideratë punësimin e një […]