Negocimi është biznes i ndërlikuar

Negocimi është biznes i ndërlikuar

Shumë njerëz nuk e pëlqejnë idenë e një marrëveshjeje të pasurive të patundshme nëpërmjet një agjenti dhe mendojnë se negociatat e drejtpërdrejta midis blerësve dhe shitësve janë më transparente dhe u mundëson palëve që të kujdesen më mirë interesat e tyre më të mira.

Kjo ndoshta është e vërtetë – duke supozuar që blerësi dhe shitësi në një transaksion të caktuar janë njerëz të arsyeshëm që janë në gjendje të shkojnë së bashku. Për fat të keq, kjo nuk është gjithmonë një marrëdhënie e lehtë.

Related posts

“Pse duhet të punësoj një agjent të pasurive të paluajtshme”

Me kaq shumë informacione të gatshme online në dispozicion, gjithkush mund të pyes: "Pse duhet...

Continue reading

Join The Discussion